keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Thing to remember

Tämän varmaan haluan muistaa. Olen etsinyt täydellistä ripsiväriä jo varmaan vuoden ja kokeillut ainakin neljää-viittä. Koska en kylve rahassa niin käytän huononkin ripsivärin pois hampaita kiristellen ja hommaan vasta sitten uutta.

Kauppojen testereitä ei huvita sörkkiä silmiinsä joten uuden ripsivärin osto on miltei aina sika säkissä. Harmittavaa, että mulla nyt ei ole kuvia niistä aiemmista ripsareista mutta tässä Max Factorin Lash Extension Effectin tulokset. Ripset mulla on aivan nysät eikä niitä ole mielestäni tuuheudellakaan pilattu. Tämä ripsari kuitenkin on jotain sinne suuntaan mitä toivoisin, joskin pituutta ja tuuheutta kaipaisin vieläkin lisää. Ripset eivät nimittäen edestäpäin näytä yhtään miltään.

Ylempänä "huonompi" silmä, eli tähän silmään ripsari levittyy aina ihan kökösti, ja alempana "parempi" silmä johon saan ripsivärin aina ihan täydellisesti. Kunhan tämä loppuu ja kokeilen taas seuraavaa niin voin sitten vertailla tuloksia. Lash Extension Effectin ostin siis viime viikonloppuna kun Anttilassa oli pimeet hinnat.


















Alla vielä päivän korvikset. Tykkään hupsuna korviksista mutta näin pakkasilla en ole viitsinyt käyttää kovin näyttäviä koruja koska pidän hattua. Jotenkin mun mielestä auki olevat hiukset ja tosi näyttävät korvikset ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Tosin poikkeuksiakin toki löytyy.

Nämä korvikset on ostettu Englannista, Yorkista jossa olimme lomalla uutena vuotena. Pieni Glitterin, Ninjan tai Bijou Birgiten tyyppinen putiikki tarjosi kaikkea ihanaa ihan törkein tarjouksin mutta muilla seurueen jäsenillä oli kiire joten valitettavasti en ehtinyt tutkia paikkaa haluamallani tarkkuudella. Neljät korvikset sieltä kuitenkin lähti mukaan ja tässä niistä yhdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti